Kameleontenin YU-sali on iso (4500 m2) ja pienelle ryhmälle (esim 10-30 henkeä) kohtuuttoman kallis.

Pieni ryhmä voi käyttää 10-kerran kortteja, tai kuukausikortteja. Ne ostetaan verkosta esimerkiksi verkkopankkia käyttäen.

Ryhmälle tai seuralle joka haluaa maksaa laskua käyttäen on toisen vaihtoehto. Ryhmä voi tehdä käyttöoikeusvarauksen. Käyttöoikeus tarkoittaa että ryhmä voi harjoitella YU-salissa, ja että salissa samanaikaisesri voi olla muita tyhmiä käyttöoikeudella, ja myös yksittäisiä urheilijoita kera-, sarja- ja kuukausilipuilla.

Käyttöoikeus näkyy varauksena hallin henkilökunnalle, mutta ei julkisessa kalenterissa. On osoittautunut että julkisen kalenterin käyttäjille on mahdottoman vaikeaa erottaa ”tilavaraus yksinoikeudella” ja ”käyttöoikeusvaraus” toisistaan.

Hinta määräytyy ryhmän koon mukaan, niin että lasta/opiskilijaa kohti hinta (noin 2 h varaukselle) on noin 4 euroa per lapsi/opiskelija, ja noin 6 euroa per aikuinen. Eli samaa kokoluokkaa kuin 10-kerran sarjakorteilla.

Ryhmälle määritetään oletusarvoisesti PIN-koodi joka on voimassa käyttöoikeusvarauksen ajan. Ryhmä, tai ryhmän jäsenet voivat myös hankkia fyysisiä kulku-tunnisteita eli lätkiä (samaa lätkää voi käyttää sarjakortilla ja käyttöoikusvarauksella).

Tämä käyttöoikeusvaraus sopii erinomaisesti esimerkiksi pienemmälle seuralle, palloilujoukkueelle fysiikka ja oheisharjoituksiin, harjoitusryhmälle tai pienemmälle yritykselle!