Varaa seurallesi tai harjoitteluryhmällesi oma vuoro koko kaudeksi.

Tai muodosta useamman seuran kanssa seurayhtymä niin että voitte yhdessä varata harjoitusvuoron.

Seuravuorot, yleisurheilu

Seuravuorot on varattu hallikaudeksi 2023-2024 arkisin 18:00-19:30 ja Lauantai aamupäivällä (mutta on mahdollista varata seurakäyttöön enemmänkin aikaa!)

Seuravuorot hallikaudeksi 2024-2025 on varattavissa. Todennäköisesti ainakin arkisin 18:00-19:30 ja Lauantai aamupäivällä tulee olemaan vararruja seuravuoroja.

Seuravuoroille pääsevät vain ne joille seura / seurayhtymä nimenomaisesti on myöntänyt harjoitusoikeuden. 

Seura- / seurayhtymävuoro on tapa varmistaa että salissa on vain tietyllä tavalla rajattu ryhmä (niin että harjoitus voidaan toteuttaa sekä tehokkaasti että turvallisesti).

Yleisurheilusali on iso ja sinne mahtuu helpostikin 100 urheilijaa!

Avoimet harjoitteluajat yleisurheilusalissa

Kaikki ajat, jotka eivät ole varattu seuravuoroiksi ovat avoimia harjoitteluaikoja.

Poikkeuksia ovat tietenkin myös tunteja /päiviä jolloin tila on varattu kilpailuun tai tapahtumaan, tai esimerkiksi yrityskäyttöön.

On urheilijan vastuulla tarkistaa mitä rajoituksia saattaa liittyä tiettyyn ajankohtaan! Tarkista varauskalenterista tavoitepäivän rajoitukset.

Avoimelle harjoitteluajalle voi hankkia oikeuden useammalla tavalla:

Avoimella harjoitusajalla kaikki lajipaikat ovat periaatteessa käytettävissä. Kuitenkin niin että yleisurheilua harjoittelevilla on etuoikeus laji-suorituspaikkaan. Varauskalenterista voit tarkistaa yksittäisten YU-alueen suorituspaikkojen varaustilanteen.

Avoimilla harjoitteluvuoroilla voi ajoittain olla suhteellisen paljon harrastajia ja harjoittelijoita, ja kaikkien turvallisuuden kannalta jokaisen on oltava valpas ja huolellinen niin että ei esimerkiksi astu pikajuoksijan eteen.

Huomaa että neljää juoksurataa käytetään vastapäivään (anticlockwise), ja tämän radan ulkopuolista verryttelyrataa käytetään myötäpäivään (niin kuin kellon viisarit, Clockwise)). Jätä ulkoradat vapaaksi nopeimmille juoksijoille.

Avoimien harjoitteluaikojen hinnoittelu

AikuinenOpiskelijaLapsi
Kuukausilippu40 €25 €25 €
Kertalippu8 €6 €6 €
Sarjalippu (10 krt)60 €40 €40 €

ALUSTAVA YU-salia avoimien harjoitusaikojen harjoitusryhmähinnottelu

Henkilömäärä ryhmässäHinta
5 henkilöä30 €/kerta
10 henkilöä55 €/kerta
20 henkilöä110 €/kerta
30 henkilöä170 €/kerta

Käyttöoikeusvaraus (2 h)

Kun haluat käyttää Kameleonten-hallin yleisurheilusalia seuran / joukkueen / ryhmän harjoitteluun voit tehdä uudentyyppisen käyttöoikeusvarauksen.

Se tarkoittaa että varaat ryhmällesi käyttöoikeuden YU-saliin, niin että siellä voi olla muitakin harjoittelemassa samanaikaisesti.

Varaus tehdään soittamalla (044-766 8080) tai lähettämällä sähköpostia Kameleonten-hallille (pg.gust@gmail.com). Varaus voi olla yksittäinen vuoro, tai vakiovuoro. Hinnoittelu määräytyy ryhmän koon mukaan (kokoluokka: 6 Euroa per aikuinen, 4 Euroa per lapsi/nuori/opiskelija).

Maksu laskulla, samalla tavalla kuin urheilusalin vakiovuoron kohdalla.

Tällä tavalla voit ratkaista useamman tyyppistä ongelmaa, jos palloiluseurallasi on liian vähän harjoitusvuoroja voit toteuttaa osan harjoituksista kehittävänä oheisharjoituksena. Ja voit kehittää urheilijoiden nopeutta, ketteryyttä, voimaa ja kestävyyttä.

YU-sali tarjoaa 200 m kiertävän radan (valojäniksellä), 60m (kokonaispituus 80 m) juoksusuoran nopeusmittauskennoilla, hyppypaikat, heittopaikat, voimaharjoittelunurkkaus, runsaasti 10 kg harjoittelutankoja.

Lämmittelyoikeusvaraus (30 min)

Kun olet varannut palloilu-tai voimistelu-salin ryhmällesi voit sen lisäksi varata puolen tunnin lämmittelyn (heti ennen palloilu- / voimisteluvuoron alkua) samalle ryhmälle YU-salista. 

Lämmittelyoikeusvarauksen voit tehdä ajankohtaan jolloin sali ei ole varattu jonkun yksinomaiseen käyttöön. Käyttöoikeus tarkoittaa että ryhmälläsi ei ole yksinoikeutta YU-saliin, vaan YU-salissa voi olla muita urheilijoita (älä häiritse muiden urheilijoiden harjoittelua).

Lämmittelyoikeusvarauksen teet ottamalla yhteyttä Kameleontenin hallintoon. 

Lämmittelyoikeusvarauksen hinta:

  • Aikuinen: lukumäärä x 1,50 euroa
  • Lapsi, opiskelija, eläkeläinen: Lukumäärä x 1 euroa

Yleisurheilusalin käyttö oheisharjoitteluun

Yleisurheilusali soveltuu erinomaisesti monen lajin oheisharjoitteluun. 200 m rata mahdollistaa juoksukunnon ja juoksuvoiman kehittämisen. 60 m suora mahdollistaa nopeusharjoittelun, ja voimaa ja irtiottoa kiihdytyksien kautta. Rytmiä ja koordinaatiota voidaan kehittää aitojen avulla.

Laaja testauslaitteisto mahdollistaa monipuolista ja kattavaa testaustavalmennuksen tueksi:

  • Nopeustestit, lentävän 20 m mittauslaitteisto
  • Kiihtyvyystestit, paikaltaan 20 m mittauslaitteisto
  • Kestävyystestit valojäniksen avulla
  • Ponnistustestit, paikaltaan korkeus ja pituus
  • Ketteryystesti valoporttien avulla
  • Irtiottotestit kuulanheiton muodossa
  • Loikkatestit pituushyppykuoppaan

YU-salin voimailunurkka mahdollistaa yhdistettyjä harjoituksia ,missä tehdään sekä juoksua että voimaa. Voimailunurkan kevyemmät tekniikkatangot ovat erinomaisia nuorille tai aloitteleville voimaharjoittelijoille. Voimistelurekki ja leuanvetotangot monipuolistavat harjoittelua.

Varaa joukkueelle tai harjoitusryhmälle tilaa avoimilta harjoitusajoilta YU-salista. Tai hankituta joukkueen / harjoitusryhmän jäsenille 10-kerran kortit niin että oheisharjoittelusta tulee säännöllistä ja tuottavaa. Tehosta oheisharjoittelua Kameleontenin välittämien valmennuspalvelujen avulla.

Oheisharjoittelu voimistelusalissa

EsTT järjestää muiden lajien urheilijoille ohjattua voimistelupainotteista oheisharjoittelua.

Yhteydenotot
Riikka Saariaho
trampoliini@espoontelinetaiturit.fi

Palloiluvuorot

Kameleonten tarjoaa seuroillekäyttöön 5 palloilukenttää, joista kolme ovat Taraflex pinnoitteella ja kaksi puulattialla varustettuja.

Mahdollisina lajeina esimerkiksi salibandy, käsipallo, koripallo ja lentopallo.

Salit soveltuvat sekä harjoituskäyttöön että otteluihin. Saleihin 1 ja 2 voidaan asentaa kohtuullisen kokoisia katsomoita (150 – 400 katsojaa).

Halli soveltuu hyvin turnauskäyttöön niin että voidaan pelata useampi peli samanaikaisesti rinnakkasilla kentillä. Halliin on myös mahdollista järjestää esimerkiksi ruokailu isommallekin joukolle.

Varaa yksi tai useampi vakiovuoro koko kaudelle. 

Ota yhteyttä
Patrik Gustafsson
puh. 050 482 1727
pg.gust@gmail.com

Yrityksille

Kameleontenhallissa on yrityksellesi ja henkilöstöllesi tilaa monenlaiselle toiminnalle ja tapahtumalle

Päivän aikana on mahdollista kokeilla useampaa lajia, ja myös tehdä fysiikkatestejä.

Pakettiin voidaan sisällyttää kokoustiloja ja ruokailua, kuten myös valmennus- ja ohjauspalveluja.

Yrityksesi voi myös varata vakiovuoron jostain tarjolla olevista urheilutiloista. Tai tarjota henkilöstölle muilla tavoin mahdollisuutta säännölliseen liikuntaan.

Tiimipäivät – Työhyvinvointi – TYKY

Ota yhteyttä niin räätälöidään sinulle paketti!

Kouluille

Kouluille on tarjolla monipuolisia liikuntatiloja keskeisellä paikalla Espoossa.

Tietopankki

Hyödyllistä materiaalia

YU-salin käyttö – yleisesti

YU-salin käyttö – yleisurheilu

YU-salin käyttö – jalkapallo

Fysiikka-testaus Kameleonten-hallissa