Kameleonten är en allaktivitetshall med målet att utveckla mångsidig och tillgänglig ungdoms-, kultur- och idrottsverksamhet. Hallens utrymmen kommer att vara mångsidiga, likt sitt namn ”Kameleonten”. De nya fräscha utrymmena ger oändliga möjligheter till, idrottande samt kulturella och festliga tillställningar. Kameleonten vill bygga en trygg och öppen miljö för ungdomar att idrotta tillsammans. 

Kameleontens nybyggda utrymmen öppnar dörrarna i festlig stil, med en invigningsgala med middag och program. Den stora hallen kommer dekoreras för tillställningen för att visa kameleontens olika färger. Under invigningen kommer alla få en rundtur runt de olika utrymmen och har möjlighet att bekanta sig med olika funktioner. Esbo stadsstyrelses ordförande Henrik Vuornos kommer att hålla ett öppningstal och under kvällens lopp kommer alla deltagare få njuta av olika uppträdanden tex med Petrus Schroderus och gruppen FiveSteps. Kvällen avrundas med dans till bandet Hott File, ett band från Grankulla. 

Kameleontens invigningsfest kommer att bli en trevlig kväll med gott umgänge och underhållning, invigningen kommer hållas den 9 juni 2023 kl. 17:30. Du kan beställa en biljett genom att klicka här