I Kameleontenhallen kan du träna individuellt och självständigt. Mångsidigt i friidrottssalen, leka med boll på bollplanerna, styrka i gymmet.

Idrotta i den nya allaktivitetshallen i Alberga

.

Idrottsutrymmena är ämnade för alla kommuninvånare, och utomsocknes, för att motionera, träna och tävla. Det kräver inget föreningsmedlemskap! Med månads-, serie- och engångsbiljetter kan du tex. använda friidrottssalen!

I den allmännyttiga idrottshallen Kameleonten kan du utöva alla friidrottsgrenar, bl.a. på en 200 m lång rundbana. Det finns fyra bollplaner för bl.a. innebandy, handboll, futsal och basket samt utrymmen för redskapsgymnastik och kraftsport. Allt är välplanerat i ett trivsamt paket i centrum av Alberga idrottspark.

Du kan köpa månadskort och seriebiljetter (också engångs-biljetter) genom att trycka på ”köp biljett” här nedanför. Observera att alla biljetter köps på näter (det finns ingen kassa i hallen)!

Kuukausi- ja kertakortit Kameleontenissa

Ennakkovaraa vuorosi nyt adipiscing elit, sed do mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quisque id diam vel quam elementum pulvinar.

Kauppaan tästä

Kameleonten är till för föreningar i flera olika idrottsgrenar, allt från innebandy till friidrott

Boka en träningstur åt din förening eller träningsgrupp för hela säsongen. Det går också bra att bilda en sammanslutning av två eller flera föreningar som tillsammans bokar träningsturer.

Bekanta dig med hallen och dess mångsidiga tjänster

I Alberga idrottspark och dess närområden finns ett urval aktiviteter även för dig som skjutsar barn och ungdomar till hallen för att träna. Under tiden som de sportar i hallen kan du välja mellan ett flertal aktiviteter i parken och dess omgivning.

mahdollisuus löytää vapaa vuoro
käyttöpaikkaa joka päivä
eri monitoimitilaa harrastamiseen
Förträffliga möjligheter att utöva olika hobbyer

Den nya hallen möjliggör träning i ett flertal olika idrottsgrenar

Hallens storlek är 14 500 m² varav idrottsutrymmena upptar ca 11 000 m². Hallen är byggd av ungdomsföreningen Logen i Gröndal UF.

Aktuellt

De perfekta utrymmena för föreningen

Boka en träningstur åt din förening eller träningsgrupp för hela säsongen. För träning i friidrottssalen kan du utnyttja de öppna träningstiderna (med 1-gångs-, 10-gångers- eller månads-biljetter) för både individuell träning och träning i grupp.