Kun haluat käyttää Kameleonten-hallin yleisurheilusalia seuran / joukkueen / ryhmän harjoitteluun voit 2023/12 lähtien tehdä uudentyyppisen käyttöoikeusvarauksen.

Se tarkoittaa että varaat ryhmällesi käyttöoikeuden YU-saliin, niin että siellä voi olla muitakin harjoittelemassa samanaikaisesti.

Varaus tehdään soittamalla (044-766 8080) tai lähettämällä sähköpostia Kameleonten-hallille (pg.gust@gmail.com). Varaus voi olla yksittäinen vuoro, tai vakiovuoro. Hinnoittelu määräytyy ryhmän koon mukaan (kokoluokka: 6 Euroa per aikuinen, 4 Euroa per lapsi/nuori/opiskelija).

Maksu laskulla, samalla tavalla kuin urheilusalin vakiovuoron kohdalla.

Tällä tavalla voit ratkaista useamman tyyppistä ongelmaa, jos palloiluseurallasi on liian vähän harjoitusvuoroja voit toteuttaa osan harjoituksista kehittävänä oheisharjoituksena. Ja voit kehittää urheilijoiden nopeutta, ketteryyttä, voimaa ja kestävyyttä.

YU-sali tarjoaa 200 m kiertävän radan (valojäniksellä), 60m (kokonaispituus 80 m) juoksusuoran nopeusmittauskennoilla, hyppypaikat, heittopaikat, voimaharjoittelunurkkaus, runsaasti 10 kg harjoittelutankoja.