Kameleonten-halli sijaitsee Espoon Leppävaaran urheilupuistossa. Haemme urheiluhalliin vakituiseen työsuhteeseen liikuntapaikkojen hoitajaa / vahtimestaria! Urheiluhalli on laajuudeltaan 14500m2, jossa on mm yleisurheilusali 200 m kiertävällä juoksuradalla, iso telinevoimistelusali ja 4 palloilusalia (katso https://www.kameleonten.fi/). Tiimi on pieni ja toiminta joustava.

Liikuntapaikan hoitajan tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelua, asiakkaiden ohjausta ja valvontaa, eri IT-järjestelmien (esim. tilanvaraus, kulunvalvonta, talotekniikka) käyttöä, huoltoa ja kunnossapitoa ja pienvikojen korjaukseen liittyviä tehtäviä. Työtehtävät ovat monipuoliset ja joustavat ja muuttuvat tarpeen mukaan.

Liikuntapaikkahoitajan koulutus, aikaisempi työkokemus, urheiluharrastaja-tausta sekä monipuolinen kielitaito (Suomi, Ruotsi, Englanti) lasketaan eduksi. Oppisopimuskoulutus myös mahdollinen. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointikykyä, järjestelmällisyyttä, joustavuutta sekä yhteistyötaitoja.

Työ on pääosin kaksivuorotyötä (halli auki arkisin 08-22), joskus myös viikonvaihdetyötä.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Palkkaus Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden Tesin mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikan heti oikeanlaisen henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä:

Patrik Gustafsson, puh 050-4821727, sähköposti: pg.gust@gmail.com

 Espoossa 10.12.2023

Kameleonten Ab